Feci kaza 3 can aldı

Malkara'da yol kenarındaki duvara çarpan otomobilde anne ve 2 kızı yaşamını yitirdi, sürücü baba ağır yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin kamerası tarafından görüntülendi.

GÜNDEM 8.08.2021 17:16:00 0
Feci kaza 3 can aldı

 

Kaza, Tekirdağ- Malkara kara yolu ilçe girişinde meydana geldi.

 

 

İstanbul'dan yola çıkan Nadim S.'in (59) kullandığı 34 COB 352 plakalı otomobil, Malkara ilçe girişi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetinikaybetmesi sonucu yol kenarındaki su kanalı betonuna çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nadim S. ağır yaralanırken, kızı Elif Tuğçe S. C. (30) olay yerinde, eşi Songül S. (55) ile diğer kızı Zehra Meltem S. (20) ise ambulansla kaldırıldıkları Malkara Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamlarını yitirdi.

 

 

 

 

 

‘YAŞAM SAVAŞI VERİYOR’

Kazadan ağır yaralanan Nadim S., ambulansla kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Nadim S.'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından aracın ön kısmında sıkışan Elif Tuğçe S. C.'un cenazesi ekiplerin çalışmasının ardından çıkarılarak cenaze aracıyla Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza, bölgede bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Murat YAYIN