Yüksel: İş bilmediğiniz için bu millet sizi gönderdi

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Lise Caddesi'nde yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaparak, tepki gösterdi. CHP'liler Cüneyt Yüksel'i

GÜNDEM 4.08.2021 14:32:00 0
Yüksel: İş bilmediğiniz için bu millet sizi gönderdi

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Lise Caddesi’yle ilgili yaptığı özel açıklamada, “Yavuz Mahallesi en çok kullanılan yolların başında geliyor. Beni TESKİ’yle karıştırmasınlar. Yoğun kullanılan caddelerden Lise Caddesi, Tintinpınar Caddesi gibi yerlerde mutlaka bir aşınma asfalt atmanız gerekiyor. Özellikle Tintin Pınar Caddesi’nde TESKİ çok fazla kazı yaptı ve cadde resmen yamalı bohçaya döndü. Bu yüzden hem Tintinpınar hem de Lise Caddesi’nin aşınma asfaltlarını atarak bu işi tamamen kapatmak istiyoruz. İnşallah TESKİ bir daha kazmaz. CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı bir paylaşım yapmış. Yap boz yapıyorsunuz diye. Yap boz yapanları kime soracaksınız? TESKİ’ye soracaksınız” dedi.

 

“VATANDAŞ 32 BİN OYU İŞ BİLMEDİĞİNİZ İÇİN SİLİP ATTI”

 

“Bizim asfalt attığımız yeri daha akşamına kazdılar bu bölgede” diyen Yüksel, “Tintinpınar Caddesi’nde 7, 8 kere kazı yaptılar. Bu yüzden buraların aşınma asfaltını da atalım. Bir daha da aşınmayla ilgili sorun ortadan kalksın. Bilmiyorlarsa öğrensinler. Milletimiz bu yüzden iş bilmedikleri için onları görevden aldı. Bu asfalt aşınma asfaltı. Aşınma asfalt ile birlikte rögar kapaklarını da yol ile birlikte eşit mesafeye getireceğiz. Ara sokakların yüzde 90’ı bitti. Eleştirmek kolay. Ama önce aynaya bakacaksınız. Benim yaptığım hangi yolu bu zamana kadar TESKİ kazmamış. İş bilmeyen işten anlamayan bir kısım zümrenin işin başına oturtulmasından kaynaklı. O işi bilmeyen zümrenin bir de siyasi ayağı var. Onların da hiçbir şey bildikleri yok. 147 bin seçmende 32 bin oy farkını benim vatandaşım silip attı. Arkadaş iş bilmiyorsunuz susun nasıl yapılır gelin öğrenin dedi bizim milletimiz. Biz de onlara öğretmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT