Süleymanpaşalı kadınlar ada tatilinde buluşacak

Süleymanpaşa Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla yaz tatili yapamayan ya da imkânsızlıklar nedeniyle tatile çıkamayan kadınlar için ücretsiz ada tatili organize etti.

GÜNDEM 2.08.2021 13:08:00 0
Süleymanpaşalı kadınlar ada tatilinde buluşacak

Belediye yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Süleymanpaşalı kadınlar, geçen yıl olduğu gibi hiçbir ücretin talep edilmeyeceği günübirlik Marmara Adası turu kapsamında, Saraylar Beldesi’nde bulunan Kadınlar Plajı’nda gönül rahatlığı ile deniz ve güneşin tadını çıkaracaklar” dedi.

 

KAYITLAR BAŞLADI

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 10-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan günü birlik Marmara Adası tatili için kayıtların başladığını kaydeden yetkililer, “Başvurular 2-9 Ağustos arasında alınacak. Konuyla ilgili 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden bilgi alınabilir. Hasan Âli Yücel Meydanı’nda (Tarihi Bedesten altı) bulunan Süleymanpaşa Belediyesi İrtibat Bürosundan kayıt yaptırılabilecek. Başvuru sırasında isteklilerin yanlarında nüfus cüzdanı ve HES kodu bulundurması zorunlu. Marmara Adası seyahati için feribot seferleri sabah 08.30 kalkış, akşam 18.00 dönüş olarak belirlendi” dedi.

 

MAHALLE BAZINDA YAPILACAK

 

Salgın tedbirleri nedeniyle 200 kişiyle sınırlandırılan Marmara Adası tatili için mahalle bazında turlar gerçekleştirileceği kaydedilirken, dört ayrı seferle gerçekleşecek tatil organizasyonunda hangi gün hangi mahallelerde yaşayan kadınların ada turuna katılacağı da duyuruldu. Yapılan duyuruda, “10 Ağustos Salı Kumbağ, Barbaros, Karacakılavuz, Banarlı Mahalleleri ile tüm diğer kırsal mahalleler, 12 Ağustos Perşembe Altınova, 100. Yıl, Yavuz, Ortacami ve Ertuğrul Mahalleleri, 17 Ağustos Salı Hürriyet, Değirmenaltı, Namık Kemal ve Bahçelievler Mahalleleri, 19 Ağustos Perşembe Aydoğdu, Çınarlı, Karadeniz, Zafer ve Çiftlikönü Mahalleleri ada turundan yararlanabilecek” denildi.

 

Haber / Yener AKBABA