Başkan Albayrak'tan bayram mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Albayrak, başta Tekirdağlılar olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

GÜNDEM 17.07.2021 15:50:00 0
Başkan Albayrak

Bayramların, sevinç ve mutluluk içerisinde insanların sevdikleriyle bir araya geldiği, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşadığı günler olduğunu belirten Başkan Albayrak, “İnanç, örf ve geleneklerimizde çok önemli bir yeri olan Kurban Bayramı, yardımlaşma ve dayanışmaya vesile olduğu gibi toplumsal bağlarımızı da güçlendirmektedir. Her ne kadar salgın koşulları nedeniyle sevdiklerimizle özlem duyduğumuz eski bayramlardaki gibi bir araya gelemiyor olsak da sevgi, kardeşlik ve dayanışma temelinde kalplerimiz her zaman bir olacak” dedi.

 

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN

Kısıtlamaların kaldırıldığı, normalleşmenin başladığı böyle bir dönemde bayramın getirdiği mutluluğa gölge düşürmemek adına vatandaşların salgın kurallarına uymaları ve tedbiri elden bırakmamaları temennisinde bulunan Albayrak, “Sağlık, mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağımız bayramlara en kısa zamanda kavuşmak ümidiyle, başta Tekirdağlı hemşehrilerim olmak üzere halkımızın ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

 

Haber / Buse SERİN