ICC Genel Sekreteri Denton ile bir araya geldi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Genel Sekreteri John Denton ile bir araya geldi.

GÜNDEM 17.07.2021 15:45:00 0
ICC Genel Sekreteri Denton ile bir araya geldi

Görüşme kapsamında; ICC Genel Sekreteri Sayın John Denton ile  ICC faaliyetleri, ICC Girişimcilik Merkezi – İstanbul Bölge Ofisi hakkında bilgi alışverişinde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, odanın çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler verdi. 

 

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Girişimciliğin Türkiye için önemine değinen Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklığolu  liderliğinde, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından kurulan  ilk girişimcilik merkezi olan ICC Girişimcilik Merkezi – İstanbul Bölge Ofisi’nin başarısı için hep birlikte çalışacağız” dedi.

 

KÜRESEL DÜZEYDE GİRİŞİMCİ OLMA YOLU AÇILACAK

Girişimcilik merkezi ile Türkiye'de girişimciliğin yaygınlaşması, girişimcilik modellerinin çeşitlenmesi ve küresel düzeyde girişimci olmanın yolunun açılacağını dile getiren İzzet Volkan; “ICC Girişimcilik Merkezi İstanbul Bölge Ofisi ile küresel düzeyde ICC'nin tüm networku İstanbul'a gelmiş oldu” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT