Vali Yıldırım, personelle bayramlaştı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, bayram öncesi son iş gününde Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, Sahil Güv

GÜNDEM 17.07.2021 11:40:00 0
Vali Yıldırım, personelle bayramlaştı

 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj da yayınlayan Vali Yıldırım, mesajında bayramların; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günler olduğunu ifade etti. 

 

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEK İÇİN FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ”

“Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz” diyen Vali Yıldırım, “Milletimizi manevi iklimiyle saran Kurban Bayramı'nda her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımıza, kimsesizlere, yetimlere ve ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyerek gönüllerini almaktır” ifadelerini kullandı. 

 

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Tekirdağ’da kurban kesen vatandaşların sağlık ve hijyen şartlarına uygun olan yerlerde kurbanlarını kesmelerini, sonrasındaki atıkları başkalarını rahatsız etmeyecek ve çevreyi kirletmeyecek şekilde ortadan kaldırmalarını isteyen Yıldırım, “Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla başta Emniyet ve Jandarmamız olmak üzere ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini özellikle rica ediyorum. Bu vesileyle, kurbanlarınızın kabul olması duasıyla bütün halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ