Beton yol çalışmasında ilk etap tamamlandı

İl genelinde bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmaraereğlisi İlçesi ile Yakuplu Mahallesi arasındaki beton yol 1. etap çalışmalarını tamamladı.

GÜNDEM 16.07.2021 18:14:00 0
Beton yol çalışmasında ilk etap tamamlandı

Çalışmayla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekipleri tarafından, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında Marmaraereğlisi İlçesi ile Yakuplu Mahallesi arasındaki 6.200 metre uzunluğunda ve 7,5 metre genişliğindeki yolda başlatılan SSB Beton yol serim çalışmalarının 1. etabı tamamlandı” denildi.

 

İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Tekirdağ il genelinde; yolların kalitesi ile birlikte vatandaşların ulaşım konforunu artırmayı hedeflediklerini ifade etti. Kent merkezlerinden kırsal mahallelere kadar Tekirdağ il genelinde tüm vatandaşların ulaşım kalitesini artırmak ve trafik konforunu sağlamak adına belirli bir program dahilinde yol çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Albayrak, “Bu çalışmalarımız kapsamında Yakuplu Marmaraereğlisi arasında tamamladığımız 1. etap beton yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Haber / Buse SERİN