Belediye meclisinden 'yüzme havuzu' kararı

Lüleburgaz Belediye Meclisi'nde alınan kararla, Köprübaşı Sanayi Sitesi'nde belediyeye ait ve tasdikli imar planında "Kapalı Spor Tesisi Alanı" olarak ayrılan 3 bin 182 metrekarelik alanın yüzm

GÜNDEM 12.07.2021 13:27:00 0
Belediye meclisinden

Lüleburgaz Belediye Meclisi, kapalı yüzme havuzunun yapılması için önemli bir karara imza attı. Temmuz Ayı 2. Olağan Meclis Oturumu’nda yapılan oylamada, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün kente kapalı yüzme havuzu yapması için, belediyeye ait arazinin 25 yıllığına bedelsiz olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verilmesine karar verildi.

 

OY BİRLİĞİYLE ALINDI

 

Yapılan oylama sonucunda Lüleburgaz Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nun almış olduğu karar, oy birliğiyle meclisten geçti. Alınan karar kapsamında Kocasinan Mahallesi sınırları içinde yer alan 271 ada 85 numaralı 3 bin 182 metrekare alanlı Lüleburgaz Belediyesi mülkiyetinde bulunan ve tasdikli imar planında “Kapalı Spor Tesisi Alanı” olarak ayrılan ara vasıflı taşınmaz, yüzme havuzu olarak kullanılmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 25 yıllığına tahsis edilecek.

 

Haber / Erdal AYDIN