Açık Hava Sinema Günleri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri Cuma akşamı başladı. Sinema Günlerinin ilk gününde Şenol Sönmez'in yönettiği ve başrollerini Murat Boz ve Seda Bakanâ€?

GÜNDEM 11.07.2021 16:53:00 0
Açık Hava Sinema Günleri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri, Cuma akşamı saat 21.00’da ‘Öldür Beni Sevgilim’ isimli Türk filminin gösterimi ile başladı. Film vatandaşlar tarafından ilgi görürken, Çerkezköylüler keyifli vakit geçirdi.

 

FİLMİN KONUSU

 

‘Öldür Beni Sevgilim’ isimli film birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini anlatıyor. Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Milli Piyango’dan büyük ikramiyenin çıkmasıyla hayatları değişen ve birbirlerini öldürmeye karar veren çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulur. Birbirlerinin lise aşkı olan Demet ve Okan'ın 5’inci evlilik yıldönümünde aldıkları piyango biletine çıkan büyük ikramiye sonrasında evliliklerinin bir yana mı savrulacağı yoksa bu piyangonun aşklarını yeniden keşfetmek için bir fırsat mı olacağı sorusu etrafındaki macerayı konu ediniyor.

 

MACERA VE KOMEDİ BİR ARAYA

 

Macera ve komedinin yan yana ele alındığı filmin yönetmenliğini Şenol Sönmez yaparken, filmde Okan karakterini Murat Boz, Demet karakterini ise Seda Bakan canlandırıyor. Senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı filmin kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler de yer alıyor.

 

“AİLECEK ŞAŞKINIZ” FİLMİ İZLEYİCİYLE BULUŞTU

 

Açık Hava Sinema Günlerinin ikinci gününde de Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol aldığı ‘Ailecek Şaşkınız’ isimli film izleyiciyle buluştu. Saat 21.00’da Kent Park’ta düzenlenen etkinlikte Çerkezköylüler filmi ilgiyle izledi. Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği ‘Ailecek Şaşkınız filmi, babasının şirketinin başına geçerek CEO'luk görevini üstlenen Ferhat’ın başından geçenleri anlatıyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU