Temel laboratuvar eğitimi verilecek

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan ve Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenen "Arda Meslek Yüksekokulu Gönüllü Öğretim Elemanları Tarafından YüksekÃ?

GÜNDEM 11.07.2021 16:51:00 0
Temel laboratuvar eğitimi verilecek

Arda Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan 3 farklı laboratuvarda düzenlenecek eğitimler, 26-30 Temmuz ile 2-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Her bir laboratuvarda 5 katılımcı ile gerçekleştirilecek eğitimler için son başvuru tarihi 12 Temmuz  olarak belirlenirken, başvurular elektronik ortamda yapılacak.

 

14 TEMMUZ’DA İLAN EDİLECEK

 

Trakya Üniversitesi’nden yapılan açıklamada “Eğitime kabul edilenlerin listesi, 14 Temmuz tarihinde Arda Meslek Yüksekokulu’nun web sayfasında ilan edilecek. Başvuru sayısının belirlenen kontenjandan fazla olması durumunda ise aşağıda belirtilen öncelik sırası takip edilerek katılımcıların belirlenmesi sağlanacak. Eğitimler, Doç. Dr. Ünal Geçgel’in proje yürütücülüğünde Arda Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Katılmak isteyen adaylar, https://ardamyo.trakya.edu.tr/forms/temel-laboratuvar-egitimi-katilimci-formu linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirler” denildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ