Öğretim Elemanları Yıl Sonu Sergisi açıldı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde, yıl sonu Öğretim Elemanları Sergisi açıldı. Sergi açılışında, Devlet Konservatuvarı'nın özel davetlisi olarak Trakya Üniversitesi'nde

GÜNDEM 9.07.2021 11:45:00 0
Öğretim Elemanları Yıl Sonu Sergisi açıldı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, Mart 2020’den bu yana yüz yüze gerçekleşen ilk sanatsal etkinlikle yeniden sanatseverlerin karşısında olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederken, sergiye eserleri ile katılan Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarına, resitalden dolayı Rektör Yardımcısı ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer’e ve misafir sanatçı Nil Kocamangil’e teşekkür etti. Prof. Melihat Tüzün, serginin Karaağaç Yerleşkesi’ne gelen sanatseverlerin gezebilmesi için yaz ayları boyunca açık olacağını belirtti.

 

MÜZİK RESİTALİ SUNDU

 

Prof. Ahmet Hamdi Zafer de Trakya Üniversitesi’nin sanatı ve akademiyi birleştiren birimlerinden Güzel Sanatlar Fakültesi ve Devlet Konservatuvarı’nın iş birliğinde ortaya çıkan sanat dolu bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Açılış konuşmalarının ardından katılımcı öğretim elemanlarına sertifikaları verilirken, sonrasında da müzik dinletisi sunuldu. Devlet Konservatuvarı’ndan Öğr. Gör. Nilgün İşcan’ın anlatımıyla zenginleşen dinletide Türkiye’nin genç ve başarılı çellistlerinden Nil Kocamangil, sanatseverlere müzik resitali sundu.

 

Haber / Erdal AYDIN