Başkan Ata muhtarlarla buluştu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçedeki 10 mahalle muhtarıyla toplantıda bir araya geldi. Muhtarların, vatandaşların talep ve şikayetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördÃ

GÜNDEM 8.07.2021 14:40:00 0
Başkan Ata muhtarlarla buluştu

Önceki gün ilçedeki bir restoranda yapılan toplantıya Başkan Ata ve mahalle muhtarlarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile teknik personeller de katıldı.

 

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

 

Toplantıda konuşan Başkan Ata, muhtarların, vatandaşların talep ve şikayetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek “Muhtarların ve azaların, halkın belediye hizmetlerinden yararlanması konusunda çok önemli bir görevi vardır. Bizler mahallelerimizin ihtiyaçlarının tespiti ve hizmetlerin kesintisizce ulaşması için mahalle muhtarlarımızla hep iletişim ve istişare halindeyiz. Gerek muhtarlarımız aracılığıyla ulaşan talepler, gerekse karşılıklı ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepler, imkânlarımızın elverdiği sürece bizler için emirdir” dedi.

 

TALEP VE ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ

 

Mahallelerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinde en büyük yardımcıları olan muhtarlarla kurdukları bağın, gerçekleştirdikleri hizmetleri çok daha değerli kıldığını söyleyen Ata, “Mesai ve yol arkadaşı olarak gördüğümüz, her mahallemiz ile ilgili ayrı ayrı projeler üretip, eksiklikleri ortak akıl yürüterek tespit ettiğimiz, hep birlikte aynı emek ve sabır ile çalıştığımız Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde hayatı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. Toplantıda Başkan Ata, mahallelere ilişkin muhtarların talep ve şikayetlerini de dinledi.

 

Haber / Erdal AYDIN