Barış Akarsu, ölümünün 14.yılında konserle anıldı

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu için, 14'üncü ölüm yıldönümünde Keşan Belediyesi tarafından anma konseri düzenlendi.

GÜNDEM 7.07.2021 14:55:00 0
Barış Akarsu, ölümünün 14.yılında konserle anıldı

Önceki gün saat 21.00’da Trakya Yöresel Ürünler Pazarı’nda düzenlenen konserde Yerel Grup On Air sahne aldı. Konserde konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Barış Akarsu’yu vefatının 14. yılı nedeniyle bu konseri düzenledik. Kendisini özlemle anıyoruz. Bu gece onun anısına bir konser düzenledik” dedi.

 

“ORGANİZE GIDA OSB’NİN SÖZÜNÜ ALDIK”

 

Belediyeciliğin sadece yol yapmak, suyu akıtmak olmadığını kaydeden Helvacıoğlu, “Ekonomiye de destek vermek, o şehri marka yapmak, o şehre katma değer üretmek o şehrin müziği, sanatı, kültürüyle yerelden kalkınmayı sağlamak için hep beraber çaba sarf ekmektir. Bu kardeşiniz yollara çıktı dertlendi. Siz de bana yardımcı olursanız size samimi söylüyorum bu bölge 2-3 yıl sürmez Trakya’nın önderi Türkiye’ye de örnek olacak kadar kıymetli olacak. Her eve herkes ekonomik anlamda bir maaş kadar para getirecek. Çoluğumuz çocuğumuz, kadınımız erkeğimiz de çiftçimiz de köylümüzde üretim üretim diyerek bölgeyi zenginleştireceğiz. ‘İstihdam’ diyoruz. Ben iş arayanlara diyorum ki ‘İş kurun’. Bakın herkese iş kurma fırsatı da vereceğiz inşallah. Sayın Sanayi Bakanımız ile beraberdim. Allah’ın izniyle 2022’de Organize Gıda OSB’mizin de sözünü aldık. Temelleri inşallah atacağız. Güçlü Keşan, güçlü bölge, Hamzadere bölgesi hepimizin birbirimize ihtiyacımız var. Birlikte Keşan diyoruz, birlikte kalkınma diyoruz ve önümüz açık” dedi.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT