Açık havada sinema keyfi başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından 9, 10 ve 11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günlerinde 'Öldür Beni Sevgilim', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Yol Arkadaşım 2â€

GÜNDEM 5.07.2021 18:23:00 0
Açık havada sinema keyfi başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri Cuma günü başlıyor. Geçtiğimiz yıl ‘7. Koğuştaki Mucize’ ve ‘Aile Arasında’ adlı Türk filmlerini sinema severlerle buluşturan Çerkezköy Belediyesi’nin, bu yıl düzenleyeceği Açık Hava Sinema Günlerinde ise ‘Öldür Beni Sevgilim’, ‘Ailecek Şaşkınız’ ve ‘Yol Arkadaşım 2’ isimli Türk filmleri gösterilecek.

 

3 FİLM GÖSTERİLECEK

 

Kentpark’ta düzenlenecek olan Açık Hava Günleri kapsamında 9 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da Şenol Sönmez’in yönettiği ve başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın oynadığı ‘Öldür Beni Sevgilim’ adlı film, 10 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’da Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini yaptığı ve başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı ‘Ailecek Şaşkınız’’ adlı film ve 11 Temmuz Pazar günü saat 21.00’da ise yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı, başrollerinde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yer aldığı ‘Yol Arkadaşım 2’ adlı film Çerkezköylülerle buluşacak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Açık Hava Sinema Günlerine tüm Çerkezköylüleri davet etti.

 

Haber / Yener AKBABA