Tekirdağ- Marmara Adası- Avşa Adası hattı seferleri başladı

İDO, Tekirdağ- Marmara Adası ve Avşa Adası deniz otobüsü hattı, seferlerine 2 Temmuz Cuma akşam üzeri saat 17.30'da gerçekleştirilen ilk seferle başladı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da Tekirda

GÜNDEM 4.07.2021 16:05:00 0
Tekirdağ- Marmara Adası- Avşa Adası hattı seferleri başladı

İDO, Tekirdağ- Marmara Adası ve Avşa Adası deniz otobüsü hattı seferlerini Cuma günü saat 17:30’da gerçekleştirilen ilk seferle başlattı.

 

HAFTANIN 3 GÜNÜ

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Tekirdağ- Marmara Adası ve Avşa Adası deniz otobüsü hattındaki seferler Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek. Hız ve zaman konforu sunan yolculuklar ilk haftaya özel avantajlı bir kampanya fırsatı da sağlayacak. İDO, misafirlerinin ulaşım ihtiyaçlarına uygun, zaman avantajı sağlayan hatta seyahat sadece 55 dakika sürüyor. Tüm yolcular için HES kodu zorunluluğu devam ederken, HES kodu olmadan bilet almanın mümkün olmayacak. Tedbir ve önlemler çerçevesinde İDO’nun tüm terminallerinde HES kodunun yolcuya ait olup olmadığını kimliklerle eşleştirilerek kontrol ediliyor” denildi.

 

KAPTAN KÖŞKÜNDEN YOLCULARA SESLENDİ

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da Tekirdağ Marmara Adası ve Avşa adası arasında ilk seferini düzenleyen İstanbul Deniz Otobüsleri’ne (İDO) ait hızlı deniz otobüsünü ziyaret etti. Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Liman Başkanı Erol Kayalı, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ve İDO Genel Müdürü Murat Orhan eşlik etti. Kaptan köşkünden yolculara seslenen Yıldırım, “Ben Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım. İDO’nun düzenlemiş olduğu Marmara Adası’na ve oradan da Avşa Adası’na gidecek olan bu ilk seferimizde, sizlere ilimizden hem merhaba diyor, hem de hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah eylülün 15’ine kadar devam edecek olan bu seferlerde, sizleri ilimizde görmekten ve buradan gerek Marmara Adası’na, gerek ise Avşa Adası’na ulaştırmaktan çok büyük mutluluk duyacağımızı ifade etmek isterim. İnşallah hiçbir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, böyle ümit ediyorum. Çünkü; tecrübeli arkadaşlarım sizlere refakat etmekteler. Yine de herhangi bir sorun olursa hem Valiliğimiz, hem Valiliğimiz’e bağlı olarak bütün kurumlarımız ile sizlerin hizmetinizde olduğumuzu söylemeyi bir borç biliyorum” dedi. Vali Yıldırım, sefere katılanlara hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU