Hayrabolu'da karpuz hasadı başladı

Hayrabolu'ya bağlı Emiryakup Mahallesi'nde karpuz hasadı yapılırken, etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, Emiryakup Mahalle Muhtarı

GÜNDEM 2.07.2021 11:42:00 0
Hayrabolu

Emiryakup Mahallesi’nde karpuz üretimi ve kalite noktasında son yıllarda güzel gelişmeler yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yerli karpuzumuzun tadı ve kalitesi diğer karpuzlara göre çok başka. Bu anlamda yapılan hasadın bol ve bereketli geçmesini temenni ediyorum. Kırsal bölgelerimizden gelen her talep bizler için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak, kuruluşumuzdan bugüne dek üreticilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. Albayrak, tüm üreticilerin verimli ve bereketli bir sezon geçirmelerini temenni etti.

 

KARPUZ HASADI HAYIRLI OLSUN

 

Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan da “Karpuz diyarı Emiryakup ilçemizin bereketli topraklarında yetişen, tarladan sofralarımıza gelen, rengiyle, lezzetiyle, yaz aylarının vazgeçilmezi olan Emiryakup Mahallemizde yerli karpuz hasadını gerçekleştirdik. Karpuz hasadının hayırlı olmasını diler, tüm çiftçilerimize bol ve bereketli kazançlar dilerim” dedi.

 

Haber / Buse SERİN