Ücretsiz sünnet hizmeti için başvurular sürüyor

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ücretsiz sünnet hizmeti bu yıl da devam ediyor. Sünnet için başvuruların devam ettiğini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ba

GÜNDEM 30.06.2021 14:27:00 0
Ücretsiz sünnet hizmeti için başvurular sürüyor

Kapaklı Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ücretsiz sünnet hizmetini bu yıl da sürdürüyor.  İlçe sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin 5 yaşını doldurmuş ve üzeri çocuklarının yararlanabileceği kayıtların 9 Temmuz’da sona ereceği belirtildi.

 

9 TEMMUZ’DA SONA ERECEK

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her alanda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini ifade etti. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak, çocukların ve ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenleyecekleri bu etkinlik ile çocukların sünnet işlemlerini pandemi kurallarına uygun olarak uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştireceklerini belirten Çetin, “Başvurular 9 Temmuz’a kadar Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarından dilekçe ile yapılacak” dedi.

 

Haber / Buse SERİN