Vali Yardımcısı Eren, Kapaklı'da incelemelerde bulundu

Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat Eren, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Kapaklı'da çeşitli incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 29.06.2021 16:21:00 0
Vali Yardımcısı Eren, Kapaklı

İncelemelerde Vali Yardımcısı Eren ve Başkan Çetin’e Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sn. Kaan Sinan Tohumcu, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik, İmar ve Şehircilik Müdürü Sema Hür de eşlik etti. İlk olarak Karaağaç Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katılan Vali Yardımcısı Eren ve Başkan Çetin, Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahalleleri ile ilgili imar revizyon planı çalışmalarının görüşüldüğü toplantının ardından Bahçeağıl Mahallesi’ni ziyaret ederek Muhtar Kenan Çelik ve vatandaşlarla görüştü.

 

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

 

Ardından aşırı yağmurlardan dolayı oluşabilecek sel ve su baskınlarının önüne geçmek ve vatandaşların mağduriyet yaşamasını önlemek amacıyla Bahçeağıl Mahallesi’nin içinden geçen derede Devlet Su İşleri tarafından yapılan ıslah çalışmalarını inceleyen Eren ve Çetin, sonrasında da projesi Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan, Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı’nca (YİKOB) inşa edilen Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Yapılan bilgilendirmede, çalışmaların hızla sürdüğü, Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi içerisinde uyku odaları, sınıflar, oyun alanları, resim ve müzik atölyelerinin yer alacağı belirtildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU