Vali Yıldırım: Herkesin birtakım sorumlulukları var

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Yıldırım,

GÜNDEM 28.06.2021 20:13:00 0
Vali Yıldırım: Herkesin birtakım sorumlulukları var

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Cumhuriyet Savcısı Hande Gül Kahraman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Müftüsü İsmail İpek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, KADEM Tekirdağ İl Temsilci Zeynep Şentop Şahin katıldı.

 

“TOPLUMUMUZU BİLİNÇLENDİRMELİYİZ”

 

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım, “Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bu sebeple önceliği eğitime vererek bu tür üzücü olayların önüne geçmeli, aile içi ve kadına yönelik şiddet konusunda toplumumuzu bilinçlendirmeliyiz. Kadına şiddet tüm dünyanın kanayan yarasıdır. Kadına şiddetle mücadelede herkesin birtakım sorumlulukları vardır. Bu konularda halkımızı bilinçlendirecek toplantılar yapmalıyız” ifadelerini kullandı.  Daha sonra Adalet Bakanlığı çatısı altında kurulan Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Mustafa Terzioğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, kadına şiddetle mücadele ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. Toplantı görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

 

Haber / Buse SERİN