Asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Kapaklı'da bir asansör firmasında çalışan 29 yaşındaki Sergen Göç, tamir için gittiği apartmanın 7'nci katından asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. İYİ Parti Kapak

GÜNDEM 27.06.2021 15:36:00 0
Asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Olay önceki gün Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Bir asansör firmasında çalışan Sergen Göç, 7’nci katta tamir yaptığı esnada iddiaya göre dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü. Sergen Göç’ü hareketsiz halde gören arkadaşları durumu hemen 112 ve polis ekiplerine bildirdi. 112 sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede Göç’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Sergen Göç’ün cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

AİLESİNİ VE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

 

İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Sergen Göç’ün vefatı ailesini, sevenlerini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Bir çok partili baş sağlığı mesajı yayınlarken, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya da sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında “Kapaklı İlçemizin üyesi ve Meclis Üyesi adayı Kardeşimiz Sergen Göç, geçirmiş olduğu iş kazasında hayatını kaybetmiştir. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.  

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU