Büyükşehir belediyesinden hayvancılığa destek

Tekirdağ'da Büyükşehir Belediyesi ile SS. Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği, Süleymanpaşa Süt Üreticileri Birliği, Malkara Süt Üreticileri Birliği, Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği, Saray S

GÜNDEM 17.06.2021 19:01:00 0
Büyükşehir belediyesinden hayvancılığa destek

İmza töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, SS. Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği Başkanı Ramazan Demirkıran, Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Saran, Çorlu-Marmaraereğlisi Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali Topuz, Saray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fikret Özer, Süleymanpaşa Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykut ve Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil katıldı.

 

YÜZDE 10’U BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANACAK

 

Tekirdağ’da hayvancılığın geliştirilmesine katkıda bulunmak üzere hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlara karma yem temini konusunda destek verilmesi amacıyla gerçekleşen protokol kapsamında karma yem bedelinin yüzde 10’u Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı belirtildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak tarım ve hayvancılığa büyük önem veriyoruz. Bu alanda Türkiye’deki diğer büyükşehir belediyelerine örnek olacak birçok projeyi hayata geçirdik. Bugün imzaladığımız bu protokol ile de hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlarımıza destek olmayı amaçlıyoruz” dedi. Albayrak, protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

Haber / Buse SERİN