Belediyeden Online YKS Deneme Sınavı

Süleymanpaşa Belediyesi, üniversite sınavına girecek olan öğrenciler için 'Online YKS Deneme Sınavı' hazırladı. Sınavın, 19 ve 20 Haziran'da iki oturum halinde yapılacağını kaydeden

GÜNDEM 16.06.2021 11:12:00 0
Belediyeden Online YKS Deneme Sınavı

Koronavirüs salgınının başlamasından bu yana ‘Çocuk Akademisi, Kod Atölyesi, Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi, Çocuk Kulübü ve Belediye Konservatuvarı’ gibi birimlerini dijital ortama taşıyan Süleymanpaşa Belediyesi, hazırladığı Online YKS Deneme Sınavı ile lise son sınıf öğrencilerine kendilerini deneme fırsatı sunacak.

 

KISA MESAJ İLE İLETİLECEK

 

Belediye yetkilileri, “Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan deneme sınavında müfredata uygun soru tipleri yer alırken, öğrencilerin sınavda çıkabilecek soru tiplerini ve eksiklerini görmeleri hedefleniyor. Sınava katılmak isteyen öğrenciler 18 Haziran’a kadar https://kayit.suleymanpasa.bel.tr/deneme-sinavi/adresinde yer alan forma bilgilerini girmeleri yeterli. Sınav giriş şifreleri kısa mesaj aracılığıyla iletilecek. Süleymanpaşa Belediyesi internet sitesi üzerinden girilecek olan çevrimiçi deneme sınavında TYT Oturumu 19 Haziran 2021 Cumartesi, AYT Oturumu ise 20 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleşecek. Sınav sonuçları öğrencilere telefonlarına gönderilecek olan kısa mesaj ile bildirilerek, detaylı çözümleriyle birlikte Süleymanpaşa Belediyesi İnternet Sitesi üzerinden yayınlanacak” dedi.

 

“GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilerimiz için, zorlu pandemi sürecinde hazırlandıkları sınav öncesinde kendi seviyelerini test etmek üzere, Süleymanpaşa Belediyesi olarak Online YKS Deneme Sınavı düzenliyoruz. 19 ve 20 Haziran’da iki oturum halinde yapılacak olan sınava katılmak isteyen adaylar belediyemizin internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler. Desteklerinden dolayı Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ebubekir Atilla’ya teşekkür ediyorum. Gençlerin her zaman yanında olacağımızı belirtiyor, sınava girecek olan adaylara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN