Albayrak, Malkara'daki hizmetleri inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara'da yapılan hizmetleri incelemek ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Malkara'ya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, muhtarlarla da bir

GÜNDEM 15.06.2021 15:54:00 0
Albayrak, Malkara

Ziyarette; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Mustafa Özer, Volkan Soğancılar ve daire başkanları yer aldı.

 

ÜRETEN KADIN KOOPERATİFİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilk olarak Malkara Et Kombina Tesisi’ni ziyaret etti. Malkara’da yapılan çalışmalar ve ileriye dönük projeler ile ilgili Başkan Albayrak’a sunum yapıldı. Sunumun ardından el emeği ile üreterek aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen Malkaralı kadınlar için kurulan Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi’ni ziyaret eden Albayrak, daha sonra muhtarlarla toplantı yaptı. Albayrak, son olarak ilçe merkezinde kurulan Pazartesi pazarı esnafını ziyaret edip Malkara'daki programını tamamladı.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ