18 bin ton sıcak asfalt serildi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaağaç bölgesinde Fatih, Karaağaç ve Kazım Karabekir Mahallelerinde toplam 17 cadde ve 74 sokağı sıcak asfalta kavuşturdu. Çalışmalar kapsa

GÜNDEM 13.06.2021 14:57:00 0
18 bin ton sıcak asfalt serildi

Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt serim seferberliği devam ediyor.

 

FATİH MAHALLESİNDE 21 SOKAK, 3 CADDE ASFALTLANDI

 

Fatih Mahallesi’nde son iki ayda yapılançalışmalar kapsamında Anıl Caddesi, Gazeteci Ahmet Taner Kışlalı Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi olmak üzere 3 caddede,  Karafındık, Murat,  Karayaprak, Özfulya, Çilek, Koza, Arzuhalci, Mektep, Gonca, Karasusam, Taşkıran, Yanıkağıl Yolu, Karabülbül, Karafiliz, Şeker, Babacan, Derya, Özkıvanç, Karagelincik, Hasretsıla, Sonmektup Sokak olmak üzere 21 sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

 

KARAAĞAÇ MAHALLESİNDE 29 SOKAK, 7 CADDE ASFALTLANDI

 

Karaağaç Mahallesi’nde ise Şehit Zeki Kenar Caddesi, Büyük Anafartalar Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Seyhan Caddesi, Turgut Reis Caddesi, Ceyhan Caddesi ve Karagözdere Caddesi olmak üzere 7 cadde, Şakayık, Özyasemin, Kılıç, Kalem, Üçgen, Kuşak, Sedir, Gizemli, Yelpaze, Yunusemre, Kayın, Ayçiçek, Turna, Mevlana, Büyükpalmiye, Kızılağaç, Karakale, Fidan, Akmanolya, Orkide, Kuş, Mısır, Akkardelen, Oya, Uzunkızılırmak, Yeşilırmak, Ceviz, Sedef, Mersin Sokak olmak üzere 29 Sokak sıcak asfalta kavuştu.

 

 

KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ’NDE 24 SOKAK, 7 CADDE

 

Karaağaç bölgesinin bir diğer mahallesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde ise yapılan çalışmalar kapsamında Özvatan Caddesi, Birlik Caddesi, Öncü Caddesi, Barış Caddesi, Ulus Caddesi, Organize Caddesi ve Şumnu olmak üzer 7 caddede, Karagül, Kumru, Kemer, Yayla, Özcennet, Karasöğüt, Karadeğirmenciler, Taş, Kanarya, Küçükkırlangıç, Özaslı, Mecnun, Serbest, Küçükçınar, Küçükyonca,  Karaşen, Akpamuk, Gelin, Okullu, Akşirin , Akfırat, Cem, Trafo, Tahtalı Sokak olmak üzere 24 sokakta sıcak asfalt serimi tamamlandı.

 

“YOL MEDENİYETTİR ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”

 

İlçe genelinde modern, estetik ve güvenli yollar adına sürdürdükleri sıcak asfalt serim çalışmalarının yoğun bir tempoyla devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Yol medeniyettir anlayışıyla yollarımızı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek konuma getirmek için büyük çaba ve gayret sarf ediyoruz. Karaağaç bölgemizde son iki ayda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Fatih, Karaağaç ve Kazım Karabekir Mahallelerimizde toplam 17 cadde ve 74 sokağımız sıcak asfalta kavuştu. Çalışmalar kapsamında toplam 18 bin ton sıcak asfalt serildi. Caddelerimizde yaya kaldırımı çalışması da gerçekleştirdik. Yıl boyunca tüm mahallelerimizde sıcak asfalt serim çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN