Geri dönüşüm işletmelerinde ruhsat denetimi

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde hurda olarak tabir edilen geri dönüştürülebilir materyallerin depolandığı alanlar ve depolar ile geri dönüşüm işletmelerind

GÜNDEM 13.06.2021 14:15:00 0
Geri dönüşüm işletmelerinde ruhsat denetimi

Ekiplerin yaptığı denetimlerde metal mazgallar, rögar kapakları gibi kamu malı kabul edilen malzemelerin bulunup bulunmadığına dair inceleme yapıldı.

 

 

DÜZENLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEK

 

İşletmeler ve depolarda bulunan güvenlik kameralarının çalışıp çalışmadığının da kontrol edildiğini belirten belediye yetkilileri, “Zabıta Müdürü Turgut Ünsal’ın da nezaret ettiği denetimlerde, yasadışı şekilde elde edilmiş kamu mallarının işletmelerde bulunduğunun tespit edilmesi halinde Türk Ceza Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca gereken yaptırımların tereddütsüz uygulanacağı işletme ve depo sahiplerine tebliğ edildi. İşletmelere kurallara riayet etme noktasında azami hassasiyet göstermeleri konusunda uyarıldı. Vatandaşlarda tanık oldukları durumları 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ne bildirebilirler. Denetimler belirli aralıklarla düzenli olarak devam edecek” dedi.

 

Haber / Buse SERİN