Yel: Hastane için gerekli girişimlerde bulunacağız

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çerkezköy'de muhtarlarla bir araya geldiği kahvaltının ardından Kızılpınar'da esnaf ziyaretinde bulundu. Aylar önce boşaltılan ve şuan atıl durumda ola

GÜNDEM 13.06.2021 11:42:00 0
Yel: Hastane için gerekli girişimlerde bulunacağız

Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e Kızılpınar ziyaretlerinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. İstiklal Caddesi’nde esnafı dolaşarak onların talep ve isteklerini dinleyen Mustafa Yel, mahalledeki çocuklara da çikolata verdi.  

 

 

ESKİ SAĞLIK OCAĞI BİNASINI İNCELEDİ

 

Milletvekili Yel, Kızılpınar programı kapsamında, aylar önce boşaltılan ve şu an atıl durumda olan, mahalle muhtarlarının mini bir hastaneye dönüştürülmesi için talepte bulunduğu Gültepe Mahallesi’ndeki 5 katlı eski sağlık ocağı binasında da inceleme yaptı. Kızılpınar’ın nüfusunun her geçen gün arttığını belirten Yel, binanın hastaneye dönüştürülmesi talebiyle ilgili Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan ile de telefonda görüştü. Muhtarların talebini İl Müdürü Kalkan’a ileten Milletvekili Yel, bu binanın mini bir hastane olarak Kızılpınar’a kazandırılması için Sağlık Bakanlığı ile görüşeceklerini belirterek “En kısa zamanda bu binayı hastane olarak Kızılpınar halkımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Konuyla ilgili gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU