Vali Yıldırım: Yarının Türkiye'sini sizlere emanet edeceğiz

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren koronavirüs tedbirleri kapsamında seyreltilmiş sınıflarda yüz yüze eğitime başlayan Tekirdağ Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ö?

GÜNDEM 10.06.2021 15:38:00 0
Vali Yıldırım: Yarının Türkiye

Tekirdağ Anadolu Lisesi ziyaretinde Vali Yıldırım’a Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla eşlik etti.

 

“YARININ TÜRKİYESİ’Nİ GENÇLERİMİZ ŞEKİLLENDİRECEK”

 

Vali Yıldırım, öğretmenler odasında öğretmenlerle yaptığı sohbette, “Sizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler olarak, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren kişilersiniz. Yarının Türkiyesi’ni sizlerin yetiştirdiği çocuklarımız, gençlerimiz şekillendirecek.” dedi.

 

 

“DAHA İYİ HİSSETTİĞİNİZİ FARK EDECEKSİNİZ”

 

Daha sonra sınıfları gezen Vali Yıldırım, nasihatlerde bulundu. Öğrencilere, bir hobi edinmeleri tavsiyesinde bulunan Vali Aziz Yıldırım, “Mesleğinizi yaparken yorulduğunuz, sıkıldığınız zamanlar olacak. Hobilerinize yöneldiğiniz zaman dinlendiğinizi, daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Bu hobi, spor olabilir, edebiyat olabilir, sanat olabilir, el becerileri olabilir, yemek yapmak olabilir. Bunların hepsi sizi dinlendirir, tazelenirsiniz. Ondan sonra da aynı şevk ve heyecanla kendi işiniz yapmaya devam edersiniz. Devam edecek heyecanı bulursunuz kendinizde. Sizlerin sorumluluğu çok fazla, yarının Türkiye’sini sizlere emanet edeceğiz, sizlere bırakacağız. Bizden sonraki nesil Türkiye’yi daha iyi yerlere götürecek, bizim sizinle ilgili düşüncemiz budur. Biz sizlere güveniyoruz. Çünkü sizler daha iyi eğitimler alıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ