13 itfaiye personeli alınacak

Edirne Belediyesi tarafından 3'ü kadın olmak üzere 13 toplam 13 itfaiye personeli alınacak. KPSS puanına göre sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan 65 aday için zorlu maraton başlarken, adayların sözl?

GÜNDEM 10.06.2021 13:10:00 0
13 itfaiye personeli alınacak

Edirne Belediyesi’ne alınacak 13 İtfaiye Eri için sözlü ve uygulama sınavlarının yapılacağı Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, sözlü sınav öncesi adaylara başarılar diledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

3’ü kadın olmak üzere toplam 13 tane itfaiye personeli alacaklarını kaydeden Gürkan, “Burada kim hak ediyorsa o kazanacak, bundan tereddüdünüz olmasın. Yönetmelik gereği öncelikle sizleri mezuniyetlerinize göre gruplara böldük ve ona göre aldık ve KPSS puanı en yüksek olanlar buraya geldi.  Bugün mülakatınız olacak, yarın da uygulamalı sınavınız olacak. Sınavlarda başarılı olanların puanları hesaplanacak ve ardından da kazananları açıklayacağız. Bizim adamımız yok, bizim çocuğumuz da yok, bizim yakınımız da yok. Hepiniz bizim evladımızsınız. Hepiniz bizim için aynı derece da yakınsınız. Torpil yok, hak etmek var, alın teri var, emek var” diyerek adaylara başarılar diledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU