Hizmet Evinizde Aracı kullanıma sunuldu

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün "Hizmet Evinizde Sloganı" sloganı ile başlattığı kampanya kapsamında yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırı

GÜNDEM 10.06.2021 12:44:00 0
Hizmet Evinizde Aracı kullanıma sunuldu

Araçla iki engelliye getirilecek tekerlekli sandalyeyi teslim öncesi Keşan Belediyesi Pazar Yeri Kompleksi’nde konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve belediye hizmetlerinden verimli bir şekilde yararlanmaları için çözümler üretiyoruz. Bu işe ciddi anlamda kafa yoran, fikir üreten bir ekip ile çalışıyoruz. Bugün bu anlamda belki de Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmayı daha hayata geçirmenin huzuru içerisindeyiz. Değerli hemşehrilerim; Gördüğünüz üzere “Hizmet Evinizde Aracımız” bugün ilk görevine çıkıyor. Bugün engelli vatandaşlarımıza akülü engelli aracı götürmek için ilk görevini icra edecek” dedi.

 

MOBİL TAHSİLAT ARACI OLARAK DA KULLANILACAK

 

Hizmet evinizde aracının özellikle dezavantajlı ailelere, yaşlılara, engelli vatandaşlara ve evinden çıkamayan tüm vatandaşlara hizmet götüreceğini kaydeden Helvacıoğlu, “Aracımız iki personeli ile Keşan’ımızın mahallelerinde, sokaklarında tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Aynı şekilde bu yeni uygulama ile aracımızı, mobil tahsilat aracı olarak da kullanmayı planlıyoruz. Değerli hemşehrilerim; hep dediğimiz gibi gönülden yaparsan gönüller kazanırsın. Biz de bu felsefe ile çalışıyor sizlere gönül belediyeciliğini sonuna kadar hissettirmek için mücadele veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

“153 BEYAZ MASA’YA ULAŞMALARI YETERLİ”

 

Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların hayata daha güvenli bakması adına çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekleyen Helvacıoğlu, “Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden faydalanması için 153 Beyaz Masa’ya ulaşması yeterli. Şimdi ilk olarak ben bu hizmet evinizde aracı ile ilk görevi başlatacağım. Yarından itibaren de görevli personelimiz bu yeni uygulamayı devam ettirecek. Şimdiden siz değerli hemşehrilerimize ve Keşan’ımıza hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

İLK TESLİMİ BAŞKAN HELVACIOĞLU YAPTI

 

Başkan Helvacıoğlu konuşmasının ardından iki tekerlekli sandalyeyi teslim etmek üzere aracın direksiyonuna geçerek Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir ile birlikte, tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim etmek üzere kompleksten ayrıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ