Kosovalı bakandan Rektör Tabakoğlu'na ziyaret

Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı Fikrim Damka, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM 8.06.2021 13:49:00 0
Kosovalı bakandan Rektör Tabakoğlu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kosova ile Türkiye arasında ortak tarihi geçmiş ve dostluk bağları temelinde güçlü ilişkiler olduğunu ifade etti. İki dost ve kardeş ülke arasındaki birlikteliğin geleceğe daha güçlü bir şekilde taşınması temennisinde bulunan Rektör Tabakoğlu, yakın zamanda Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanlığı görevine getirilen Fikrim Damka’ya yeni görevinde başarılar diledi.

 

“EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Trakya Üniversitesi’nin bugüne kadar sunmuş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı Fikrim Damka da Trakya Üniversitesi’nin, her zaman Kosova’nın yanında olduğunu ve bunu eğitimden sağlığa, inovasyondan teknolojiye kadar pek çok alanda hayata geçirdiği projeler ile gösterdiğini ifade etti. Bakan Fikrim Damka, “İki kurum arasındaki bağı güçlendirmek için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

 

MİNYATÜR HEDİYE ETTİ

 

Ziyarette, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı Fikrim Damka’ya Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ve Balkan Kongre Merkezi’nin camdan yapılmış minyatürünü hediye etti.

 

Haber / Ruşa ELMA