Miniklere hayvan sevgisi aşılanıyor

Keşan Belediyesi ve Veteriner Hekimleri Derneği iş birliğinde çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla başlatılan "Vetmen Projesi" devam ediyor. Proje kapsamında Dr. Ali İhsan Çuhacı İlkokuluâ

GÜNDEM 8.06.2021 10:15:00 0
Miniklere hayvan sevgisi aşılanıyor

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Veterinerlik İşleri Müdürü Serkan Doğru, Keşan Belediyesi Veteriner Hekimi Hasan Nural ve Dr. Ali İhsan Çuhacı İlkokulu Müdürü İhsan Ürkmez ile birlikte 1’inci ve 2’nci sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan “Vetmen” isimli hikaye kitabını Dr. Ali İhsan Çuhacı İlkokulu’ndaki öğrencilere dağıttı.        

 

HAYVAN BARINAĞINI ZİYARET EDECEKLER

 

“Sosyal bir proje uyguluyoruz” diyen Başkan Helvacıoğlu, “Projemiz ile çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılıyoruz. Projemiz kapsamında Dr. Ali İhsan Çuhacı İlkokulumuzdayız. ‘Vetmen’ isimli kitabımızı dağıtıyoruz. Çocuklarımız ‘Vetmen’i çok sevdi. Keşan Belediyesi ve Veteriner Hekimleri Derneğimiz iş birliğinde hazırladığımız kitaplarımızı tüm öğrencilerimize dağıtacağız” dedi. Proje kapsamında; Keşan’daki 1’inci ve 2’nci sınıf öğrencileri Keşan Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret edecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ