16 derslikli okul için protokol imzalandı

Süleymanpaşa'da hayırseverler Nuray Erdoğan, Nestin Ercan ve Ecz. Şule Yıldız tarafından yaptırılacak olan 16 derslikli Özel Eğitim Okulu için protokol imzalandı. Valilik Toplantı Salonu'nda dÃ?

GÜNDEM 6.06.2021 12:31:00 0
16 derslikli okul için protokol imzalandı

Hayırseverlerin gençlerin yetişmesi için okul yapmayı arzu ettiklerini söyleyen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Hayırseverlerimizin daha büyük bir alicenaplığı söz konusu, engelli çocuklarımızın eğitilebileceği, rehabilite edilebileceği bir okulu yapmak üzere bize başvurdular.  Bu anlamda kendilerine müteşekkiriz. Allah rahmet eylesin. Mustafa Şahin Akkoç Beye ve eşi Ayfer Akkoç Hanımefendiye. İkisi de 2018 yılında vefat etmişler. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Nevşehir’de pek çok hayır yapmışlar. Bu defa da geride kalan aile efradı burada da aynı şekilde hayırlarını devam ettiriyorlar. Hepimiz inanıyoruz. Ömür bittiğinde dünyadaki yapılanların hepsi bitiyor, artık hesap defteri kapanıyor. Bundan birkaç şey müstesna, bunlardan birisi hayra vesile olmak, birtakım hayırlı işler yapmak ve sizin yaptığınız hayırlı işlerin sizden sonra devam ediyor olması” dedi.

 

15 AYDA OKULUN AÇILMASI PLANLANIYOR

 

Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yıldırım, “Milli Eğitim Bakanlığımızın, Valiliğimizin, Kaymakamlığımızın, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de tabi üzerine düşen görevler var. Bu görevler yerine getirilecek. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüz inşaat anlamında her zaman takip edecek. İnşallah kısa sürede bitireceğiz. 15 ay gibi bir sürede inşallah okulumuzu açmış olacağız” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ