Belediyeden Babalar Günü'ne özel doğa yürüyüşü

Çerkezköy Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla 19 Haziran Cumartesi günü babalar ve çocukları için Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek.

GÜNDEM 3.06.2021 17:51:00 0
Belediyeden Babalar Günü

Babalar Günü’nde “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşü düzenleyecek. Kırklareli’nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Hamam Gölü Longoz Ormanları’ndan başlayacak olan doğa yürüyüşü yaklaşık 10 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından Mert Gölü’nün deniz ile birleştiği noktada sona erecek. Yürüyüşe Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katılacak. Yürüyüşün yaklaşık 3 kilometrelik kısmı ormanlık alanda, kalan kısmı ise sahil bandından gerçekleştirilecek.

 

BAŞVURULAR 7 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

 

Etkinlik için araçların saat 08.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edeceğini belirten belediye yetkilileri, “Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlarımız, 7 – 16 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi web sitesini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurup kayıt yaptırabilirler” denildi. Belediye Başkanı Vahap Akay da “Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU