Başkan Yüksel: Milyonlarca lira kar etmiş olduk

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan projelerde kullanılan kent mobilyaları ve aksesuarlar, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki atölyelerde üretilmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Cüneyt Yü

GÜNDEM 3.06.2021 17:47:00 0
Başkan Yüksel: Milyonlarca lira kar etmiş olduk

Kent mobilyaları ve aksesuarların Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilmesi sayesinde proje maliyetlerinde ciddi oranda tasarruf sağlandığını kaydeden belediye yetkilileri, “Atölyelerde bank ve pergolelerin demir aksamları, aydınlatma ekipmanları, kamelya, geri dönüşüm kutuları gibi birçok ürünün ve kent mobilyalarının imalatının yanı sıra belediye bünyesindeki araçların bakım ve onarım işleri de gerçekleştiriliyor” dedi.

 

“ÖNEMLİ ÖLÇÜDE TASARRUF SAĞLAMIŞ OLUYORUZ”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de, “Şehrimizin birçok noktasında ihtiyaç duyulan ahşap ve demir ürünlerin imalatını kendi personelimiz ve kendi ürünlerimiz ile yapıyoruz. Bu sayede önemli ölçüde tasarruf sağlamış oluyoruz. Örnek vermek gerekirse Rumeli İskelesi’nde, Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’nda yer alan donatıların tamamını, işleri ihale etmeden kendi atölyelerimizde üreterek milyonlarca lira kar etmiş olduk. Hâlihazırda devam eden projelerimizde de bu politikayı sürdürüyoruz. Kaynaklarımızı verimli bir şekilde kullanarak üreten belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor, vatandaşlarımızın bize emanet ettiği görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA