Malkara Belediye Meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan toplantısı koronavirüs tedbirleri kapsamında Belediye Başkan Vekili Hüseyin Vasfi Güner başkanlığında yapıldı. Belediye Düğün Salonu'nda ya

GÜNDEM 2.06.2021 12:49:00 0
Malkara Belediye Meclisi toplandı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Camiatik Mahallesi Karaağaç Sokakta G17B13B3B İmar Planı Paftasında kalan Parka isim verilmesi hakkındaki yazısı görüşülerek İçişleri Komisyonu’na havale edilirken, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Boş Kadro Değişikliği hakkındaki yazısı da incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na  havale edildi.

 

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı 1. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün Camiatik Mahallesi Yonca Sokak No:6/1 adreste bulunan işyerinin İçkili Yer Bölgesi Kapsamına alınması hakkındaki yazısı görüşülerek İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonu’na havale edilirken, gündem dışı 2. maddesinde yer alan 2021 yılının Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yeme içme mekânlarının açık alanda, dükkan önlerinde masa açmalarını teşvik etmek amacıyla işgaliye ücreti alınmaması; işgaliye ödeyen esnaftan da belirtilen aylar için tahakkuk yapılmaması hakkındaki önerge de Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

 

Haber / Ruşa ELMA