Park ve bahçeler yaza hazırlanıyor​​​​​​​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yaz aylarının gelmesi ile beraber yeşil alanlarda peyzaj düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı K

GÜNDEM 29.05.2021 13:12:00 0
Park ve bahçeler yaza hazırlanıyor​​​​​​​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa’da bulunan Atatürk Bulvarı ve sahil alanında bordür yenileme, peyzaj düzenleme ve parke taş döşeme çalışmaları başlatıldı.

 

“ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIYORUZ”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da halk sağlığını korumaya yönelik faaliyetler yürütüyoruz. Koronavirüs Salgını sürecinde koruyucu tedbirler ve önlemleri almayı da ihmal etmiyoruz. Parklarımız düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA