Buz Sporları Merkezi'nin yapımı tamamlandı

Süleymanpaşa'da yapımı tamamlanan Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi kısa süre içinde hizmete gireceğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Süleymanpaşa Belediyesi ve

GÜNDEM 28.05.2021 14:53:00 0
Buz Sporları Merkezi

Süleymanpaşa’yı buz sporları merkezi haline getirecek olan tesiste buz pateni, buz hokeyi, artistik patinaj, körling gibi sporların eğitimleri verilebilecek. Yurtiçinden ve yurtdışından sporcuları ve eğitimcileri ağırlayarak, Trakya’dan genç sporcular yetişmesini sağlayacak olan merkezin çok yakında hizmete gireceğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte çalışmalarını tamamladığımız Süleymanpaşa Buz Spor Merkezimizi çok yakında, çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. İl Müdürümüz Sn. Ahmet Üzgün ile birlikte açılış öncesi son hazırlıkları inceledik. Çocuklarımız ve genç kardeşlerimiz için buz sporları eğitimi kayıtlarına önümüzdeki günlerde yapacağımız duyuru ile birlikte başlayacağız” dedi.

 

“SPOR SALONU İHTİYACI GİDERİLMİŞ OLACAK”

 

Belediyeden yapılan açıklamada da “2021 yılını Gençlik ve Spor Yılı olarak ilan eden Süleymanpaşa Belediyesi, çocuk ve gençlerin sportif aktivitelere yönelmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması, sosyal medya ve dijital bağımlılıktan kurtularak sosyalleşmeleri için yapılan spor yatırımları kapsamında 28 adet spor tesisini şehre kazandırmıştı. Ayrıca Zafer Mahallesi’nde yeni bir spor tesisi inşa edilerek şehir merkezindeki spor salonu ihtiyacı giderilmiş olacak” denildi.

 

Haber / Erdal AYDIN