OAPGD Yönetiminden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Tekirdağ Eski Milletvekillerinden Enis Tütüncü'nün başkanlığında kurulan ve 27 Mart'ta il genel kurulunu yapan Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal KılÄ?

GÜNDEM 27.05.2021 13:11:00 0
OAPGD Yönetiminden Kılıçdaroğlu

Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği (OAPGD) Genel Başkan Enis Tütüncü, Genel Sekreter Dr. Hakan Akbulut, Genel Sayman Arslan Kaya ve Genel Sekreter Yardımcıları Canip Sevinç ve Halil Yalçın ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. İlk Genel Kurulunu gerçekleştiren derneğin, yaklaşık iki aydır kurumsallaşma çalışmalarını sürdürürken bir yandan da siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, ilgili kuruluşlar ve belediyeleri ziyaretler sürecine başladığı belirtildi.

 

DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

 

Ekonomik, sosyal, kültürel, sektörel politikalarla ilgili çalışmalar yapan derneğin amacının siyasi partilerle, belediyelerle, sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapmak ve birlikte projeler gerçekleştirmek olduğu ifade edildi. Tütüncü başkanlığındaki dernek yönetimi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na dernek ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, muhtemel işbirliği konularında da çeşitli öneriler sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KIlıçdaroğlu, parti olarak düşünce kuruluşlarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilere büyük önem verdiklerini ifade etti.

 

Haber / Ruşa ELMA