En büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ÇOSB'den 18 firma yer aldı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasına göre 2020 yılında üretimden satışlara göre zirvede 58 milyar 593 milyon TL ile TÜPRAÅ

GÜNDEM 26.05.2021 15:45:00 0
En büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ÇOSB

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’ araştırmasının 2020 yılı sonuçları açıklandı. ÇOSB’den 18 firma en büyük 500 firması arasında yer almayı başardı.

 

“ÜRETİME VE EKONOMİYE KATKI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

‘Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’ araştırmasının 2020 yılı sonuçlarını değerlendiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, bu sonuçların kendilerini gururlandırdığını söyledi. ÇOSB olarak katılımcıların daha iyi, daha verimli üretim yapmaları için gerekli tüm adımları attıklarını ve atmaya devam edeceklerini söyleyen Sözdinler, “Ağır pandemi koşullarında bile hiç durmadan üretimlerimize devam ettik. Biz sanayiciler olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ekonomiye ve üretime katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

“BU ÇALIŞMAYI ÖNEMSİYORUZ”

 

Gerek aşı çalışmalarında yaşanan gelişmeler ve gerekse ülkemizin bu üretim kararlılığı ile önümüzdeki günlerin daha iyi olacağına inandığını söyleyen Sözdinler, “Organize Sanayi Bölgeleri olarak, ülkemizin geleceğine inanıyor, şartlar ne olursa olsun üretime devam etme kararlılığında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. 2020 yılı verileriyle 18, 2019 yılı verileriyle de yine 18 firmanın yer aldığı İSO’nun bu çalışmasını çok önemsediklerini kaydeden Sözdinler, bu çalışmanın kendileri için rehber niteliği taşıdığını kendilerine yol gösterdiğini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU