İşbirliği protokolü imzalandı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tekyaz Teknolojik Yazılımlar ve Makina Tic. A.Ş. arasında Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

GÜNDEM 26.05.2021 12:27:00 0
İşbirliği protokolü imzalandı

İmzalanan protokol, SOLIDWORKS Programı Türkiye Distribütörü Tekyaz Teknolojik Yazılımlar ve Makine TİC. A.Ş. ile eğitim işbirliğini genişletmek adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda öğretmen ve öğrencilere SolidWorks programı eğitimi verilmesi, yapılacak eğitimlerle birlikte öğrencilerin tasarım becerilerinin ve yaratıcılıklarının geliştirilmesi amacıyla tasarım yarışmaları düzenlenmesi, sosyal etkinlikler ve organizasyonlar yapılmasını içeriyor.

 

ÇEVRİMİÇİ OLARAK İMZALANDI

 

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü İsmail Yılmaz ve Tekyaz Teknolojik Yazılımlar ve Makine TİC. A.Ş. Genel Müdürü İlker Uludağ'ın katılımıyla çevrimiçi olarak imzalanan protokol Tekirdağ’daki okullarda görevli olan ilgili alan öğretmenlerine eğitim verilmesi, bilgi ve deneyim paylaşımı, öğrenci eğitimi, teknik destek, birlikte sosyal etkinlikler, organizasyonlar ve yarışmalar düzenlemek gibi konuları kapsıyor.

 

Haber / Menşure KARDEŞ