Ön görüşme toplantısı yapıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen, Kırklareli'nin Yöresel Ürünleri'nin İstanbul BÃ

GÜNDEM 26.05.2021 12:09:00 0
Ön görüşme toplantısı yapıldı

Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç’un açılış konuşması ile başlayan toplantı, BELTUR A.Ş. Genel Müdürü Osman Cenk Akın’ın faaliyetler hakkında yaptığı bilgilendirmeyle devam etti. Genel Müdür Akın pandemi tedbirleri kapsamında planlama yaparak İstanbul’da Ağustos ya da Eylül aylarında Kırklareli’nin Yöresel Ürünleri’nin yer aldığı bir tanıtım programı düzenlenebileceğini belirtti.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞEN HER TÜRLÜ GÖREVE HAZIRIZ”

 

KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’da oda üyesi firmaların ürettikleri yöresel ve doğal ürünleri İstanbul’da yaşayanlarla buluşturmak için oda olarak üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi. Toplantıya katılan KTSO Üyesi; süt ve süt ürünleri üreticisi firma sahipleri, et ve et ürünleri üreticisi firma sahipleri, bal ve bal ürünleri üreticisi birlik başkanları ile üreticiler, tarımsal kalkınma kooperatifi başkanları, yöresel ürün üreten firmaların sahipleri, boza, limonata, tahin helvası, hardaliye, lavanta, aronia çayı üreten firmaların sahipleri ile turizm İşletmelerinin sahipleri ürettikleri ürünleri hakkında bilgiler vererek ürünlerini tanıttı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ