Başkan Gerenli, oda başkanlarıyla bir araya geldi

Esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

GÜNDEM 26.05.2021 12:04:00 0
Başkan Gerenli, oda başkanlarıyla bir araya geldi

Lüleburgaz’daki esnaf odası başkanları Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi ziyaret etti. Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Lüleburgaz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdullah Koç, Lüleburgaz Gıda Maddeleri Esnaf Odası Başkanı İlhan Karaca, Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, Lüleburgaz Terziler Odası Başkanı Ahmet Kurnaz, Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Özeltin, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Faruk Özgen, Lüleburgaz CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Tamer Ermut ve İlhami Zafer Girgin ile Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer yer aldı.

 

ODA BAŞKANLARIYLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili oda başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunan Başkan Gerenli, “Lüleburgaz Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte de esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU