Kumbağ'da sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı

Süleymanpaşa'nın Kumbağ Mahallesi'nde başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kumbağ Mahallesi'nde baş

GÜNDEM 25.05.2021 13:50:00 0
Kumbağ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

BİN TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

 

2021 faaliyet programı çerçevesinde Süleymanpaşa’nın Çandarlızade Caddesi ve Kumbağ Mahallesi'nde başlatılan BSK Sıcak Asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında toplamda bin ton sıcak asfalt serimi yapıldı.

 

PROGRAM DAHİLİNDE DEVAM EDİYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve çalışmaların il genelinde tüm ilçelerde belirli bir program dahilinde devam ettiğini kaydederek, "Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Süleymanpaşa İlçesi Çandarlızade Caddesi ve Kumbağ Mahallesi'nde başlattığımız sıcak asfalt çalışmaları da tamamlanarak hizmete sunuldu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ