Başkan Demir: Alçak saldırıyı nefretle kınıyorum

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı binası yapılan saldırıyı kınadı. Başkan Demir, "İYİ Parti Malatya İl Binamıza yapılan taşlı sopa

GÜNDEM 24.05.2021 16:37:00 0
Başkan Demir: Alçak saldırıyı nefretle kınıyorum

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı binasına yapılan saldırıyı üzüntü ile öğrendiğini belirten Demir, “Başta Malatya İl Başkanımız Sayın Süleyman Sarıbaş olmak üzere tüm İYİ Parti camiamıza demokrasiye saygı duyan samımı her yurttaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

“YARIN ÇOK GEÇ KALABİLİRİZ”

 

“1980 öncesini yaşamış bir kardeşiniz olarak bu olaylara biz ve ülkemiz yabancı değildir, bu filimi biliyor ve seyrettiğimizi söylemek isterim” diyen İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir, “İktidar eli ile ortamın gerildiğini insanımızın hatta akrabaların birbirine düşürüldüğünü ayan beyan görüyorum. Bu noktada özellikle İçişleri Bakanını, Valileri, Güvenlik Güçlerini devletin varlığını hissettirir şekilde göreve davet ediyorum. Aksi halde yarın çok geç kalabiliriz. Devlet görevini yapmadığı yerde millet kendi güvenliğini almak zorunda kalır ki orada da anarşi başlar. Son söz evet devleti yönetemiyorsunuz, bu ülkenin kutuplaşmaya değil birleşmeye ihtiyacı var. Tekrar Malatya il Başkanım Süleyman Sarıbaş’a, İYİ Parti Malatya teşkilatımıza, İYİ Parti camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN