Minibüsten 21 kaçak göçmen çıktı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen çalı?

GÜNDEM 21.05.2021 15:53:00 0
Minibüsten 21 kaçak göçmen çıktı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, “göçmen kaçakçılığı yapma” suç faaliyetlerinin deşifresine ve önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

 

GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

 

Yapılan çalışmalar kapsamında önceki gün de Süleymanpaşa Bahçelievler Mahallesi İstanbul Bulvarı’nda bulunan TOKİ Polis Uygulama Noktası’nda İstanbul’dan Tekirdağ istikametine gelen 34 plakalı minibüste yapılan kontrolde, araç içerisinde Fas uyruklu S.L. isimli şahıs ile birlikte koltuklarda oturur vaziyette 16, ayakta 5 kişi olmak üzere toplamda 21 kişi olduğu tespit edildi.

 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

 

Araç içerisinde bulunan şahısların yapılan kimlik kontrollerinde ise şahısların kimlik ve pasaportlarının olmadığı belirlenirken, araç sürücüsü S.L. gözaltına alındı. Araçta bulunan 18’i Fas, 1’i Ürdün, 1’i Irak ve 1’i Suriye uyruklu toplam 21 şahsın İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU