Vali Yıldırım: Ne yaparsanız yapın bir de hobiniz olsun

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Sanat Merkezi Müzik Derneği Başkanı Hasan Kaya, Eğitim Koordinatörü Gülden Kaya beraberinde 9 öğrenciyi makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Vali YıldÄ?

GÜNDEM 21.05.2021 15:40:00 0
Vali Yıldırım: Ne yaparsanız yapın bir de hobiniz olsun

“Gençler hep birlikte söylüyor” isimli projesi Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında açmış olduğu 2020-1 Proje desteğini almaya hak kazanan Çorlu Sanat Merkezi Müzik Derneği, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. 

 

VALİ YILDIRIM GENÇLERE HAYALLERİNİ SORDU

 

Dernek Başkanı Hasan Kaya, Eğitim Koordinatörü Gülden Kaya beraberinde 9 öğrenci, kendilerini ve projelerini tanıtmak maksadıyla Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Vali Yıldırım, gençlerle tek tek tanışarak hedefleri ve hayalleri hakkında sohbet etti.

 

“BİR ALAN SEÇİN O ALANDA KENDİNİZİ GELİŞTİRİN”

 

Vali Yıldırım, “Bir en üst seviye değiliz. Sizler bizleri geçmek mecburiyetindesiniz. Yarınların Türkiye’si sizlerin omuzlarında yükselecek. Hangi alanda isterseniz. Sanat olur, tıp olur, hukuk olur, mühendislik olur, idare olur. Bir alan seçin o alanda kendinizi geliştirin. Ama ne yaparsanız yapın bir de hobiniz olsun. Güzel sanatları iş olarak seçerseniz, hobi olarak başka şey seçin. Hobi hem sizi dinlendirir hem hayatınızı renklendirir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA