18 proje yarıştı

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Geleceğin Yıldız Girişimcileri 4. Dönem etkinlikleri zoom üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşt

GÜNDEM 21.05.2021 15:28:00 0
18 proje yarıştı

Geleceğin Yıldız Girişimcileri 4. Dönem programı gerçekleştirilen demoday ile tamamlandı. 8 okuldan 18 takımın katıldığı demoday etkinliğinde her biri alanında uzman olan jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda projeleriyle ilk 3’e giren takımlar belirlendi. Kepirtepe Anadolu Lisesi “Free Handed”, Ramazan Yaman Fen Lisesi “Bideneyim” ve Lüleburgaz Lisesi “Kit Pay” projeleriyle dereceye girdi.

 

6 HAFTALIK EĞİTİM VERİLECEK

 

Geleceğin Yıldız Girişimcileri 4. Dönem etkinlikleri demoday ile sona ererken 18 ekibin hepsine Lüleburgaz İnovasyon Merkezi’nde (LİMER) 6 haftalık eğitim verileceği belirtildi. Demoday kapsamında gerçekleştirilen zoom etkinliğinde 18 proje yarıştı. Toplam 8 okulun katıldığı “Geleceğin Yıldız Girişimcileri” etkinlikleri kapsamında ilk olarak 8 okuldaki 16 öğretmene eğitim verildi. Öğretmenler daha sonra okullarında bulunan proje ekiplerine rehberlik etti. 72 öğrenci de rehberleri eşliğinde girişimcilik eğitimi alarak ilk projelerini geliştirdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ