Yeni temizlik şantiye binası tamamlandı

Lüleburgaz Belediyesi'nin yaklaşık 10 aydır çalışmalarını sürdürdüğü yeni temizlik şantiyesi binası tamamlandı. Atıl bir durumdayken baştan aşağı yenilenerek ayağa kaldırıla

GÜNDEM 10.05.2021 13:43:00 0
Yeni temizlik şantiye binası tamamlandı

27 Mayıs Parkı’nın içinde atıl bir durumdayken, yapılan dokunuşlar sayesinde yepyeni bir görünümle ayağa kaldırılan bina personele hizmet vermeye başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucunda tamamen yenilenen bina, modern ve konforlu yapısıyla dikkat çekiyor. Bina bünyesinde idari ofis, doktor odası ve otoparkın yanı sıra personel için duş alanları, soyunma odaları, yemekhane ve dinlenme alanları da yer alıyor.

 

 

“LÜLEBURGAZ SİZİNLE GÜZEL, SİZİNLE TEMİZ”

 

Binanın açılışına katılan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, personele hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılışta konuşan Başkan Gerenli, temizlik şantiyesi binasının hayırlı olmasını dilerken, “Ekip arkadaşlarımıza, sosyal ve idari alanlarıyla, Lüleburgaz Belediyesi’ne yakışan modern bir çalışma alanı kazandırmaktan son derece mutluyum. Lüleburgaz sizinle güzel, Lüleburgaz sizinle temiz. Yeni temizlik şantiyemiz çalışanlarımıza ve komşularımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN