Vali Bilgin, şehit annelerini unutmadı

Anneler Günü'nde şehit annelerini unutmayan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte şehit annelerini ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı. Vali Bilgin, "Şehit anneleri her g

GÜNDEM 10.05.2021 13:08:00 0
Vali Bilgin, şehit annelerini unutmadı

10 Mayıs Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmayan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerini ikametlerinde ziyaret etti.

 

 ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 

Anneler günü kapsamında yaptığı ziyaretler kapsamında ilk olarak 1995 yılında askerlik görevini ifa ederken şehit olan Er İsmail Tomul’un annesi Fatme Tomul’u Doğu Mahallesi’ndeki ikametinde ziyaret eden Vali Bilgin, “Fatme annemizin, Anneler Günü’nü kutlayarak hasbihal ettik” dedi. Vali Bilgin, daha sonra eşi İlknur Bilgin ile birlikte 2018 yılında Hakkari İli Çukurca İlçesi Şen Tepe Üs Bölgesinde arazi arama tarama esnasında tespit edilen el yapımı patlayıcının imhası sırasında şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Anıl Yalap’ın annesi Kıymet Yalap’ı Kofçaz ilçesine bağlı Tastepe Köyü’ndeki ikametinde ziyaret etti. Vali Bilgin, “Kıymet annemizin, Anneler Günü’nü kutlayarak, hasbihal ettik. Her gün başımızın tacı olan başta şehit, gazi annelerimiz ve eşleri olmak üzere tüm annelerin, 9 Mayıs Anneler Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ