Doktor baba ve kızı evde ölü bulundu

Süleymanpaşa'da aile hekimliği yapan 55 yaşındaki Mustafa Ersoy, 11 yaşındaki kızı Ceren Ersoy ile birlikte evde ölü bulundu. Banyoda iple asılı cesedi bulunan 2 çocuk babası Ersoy'un kızını bo?

GÜNDEM 9.05.2021 13:14:00 0
Doktor baba ve kızı evde ölü bulundu

Tekirdağ’da ayağı kırık olduğu için dubleks evin alt katında kalan eşine kahvaltı götüren kadın, kızını yerde yatarken, eşini ise banyoda iple asılı halde buldu. Olay yerine gelen ekipler, baba ve kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.  Süleymanpaşa Hürriyet Mahallesi Çağrı Sokak'taki bir binanın dubleks katında meydana gelen olayda, aile hekimi Mustafa Ersoy, yaklaşık 2 ay önce ayağı kırılınca, dubleks evin alt katında kalmaya başladı.

 

EŞİNİ İPLE ASILI HALDE BULDU

 

Hemşire olan G.E., sabah eşinin odasına kahvaltı götürdüğünde kapının kilitli olduğunu gördüğünde yedek anahtarla kapıyı açıp içeri girdi. 11 yaşındaki kızı Ceren'i yatak odasında yerde yatarken, eşini de banyoda iple asılı bulan G.E., polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mustafa Ersoy ile kızı Ceren'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Baba ve kızının cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi. Mustafa Ersoy'un kızını boğarak öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ